Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Koncert Ive Pavlović, klavir

1. avg 2023.

bARS
Koncert Ive Pavlović, klavir
Dvorac kralja Nikole
21.00h

Iva Pavlović je rođena 2002. godine u Baru.
Osnovnu muzičku školu je završila u Baru, a Srednju muzičku školu za talente „Andre Navarra“ u Podgorici završila u klasi prof. Jelene Dobrković. Paralelno sa Srednjom muzičkom školom, završila je i Gimnaziju u Baru.
Trenutno je studentkinja druge godine klavira na Muzičkoj akademiji u Zagrebu u klasi prof. Dalibora Cikojevića. Tokom školovanja osvajala je brojne nagrade na državnim i međunarodnim takmičenjima. Zlatnu liru je osvojila na XLIV Muzičkom festivalu mladih Crne Gore, prvu nagradu na VII Međunarodnom pijanističkom takmičenju u Smederevu, drugu nagradu na Međunarodnom takmičenju „Polyhymnia“ u Skoplju i na Pijanističkom takmičenju „Slavenski“ u Novom Sadu, treću nagradu na Međunarodnom takmičenju „Nikolai Rubinstein“ u Parizu i Međunarodnom takmičenju „Antonio Salieri“ u Veroni.
Od šestog razreda osnovne škole do kraja srednjoškolskog obrazovanja bila je dobitnica stipendije Ministarstva prosvjete Crne Gore za talentovane učenike. Usavršavala se na seminarima Borisa Kraljevića, Giuliano Mazzoccante, Bojana Martinovića, Vladimira Babina i drugih.

Details

Date:
1. avg 2023.
Event Category:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *