OTKAZANI PROGRAMI ZIMSKE SCENE USLJED TRENUTNE ZDRAVSTVENE SITUACIJE

Organizacioni tim Zimske scene „Barskog ljetopisa“ želi da obavijesti javnost i uvaženu publiku da će, u skladu sa preventivnim mjerama zaštite od širenja virusa COVID-19, koje je preporučilo Ministarstvo zdravlja Crne Gore, otkazati ovonedjeljni najavljeni program.

Iz Ministarstva zdravlja preporučeno je izbjegavanje svakog nepotrebnog kretanja, društvenih i bliskih kontakata, kao i izbjegavanje svih mjesta sa masovnim okupljanjem ljudi na ograničenom prostoru, a svjesni cjelokupne zdravstvene situacije kako u svijetu, tako i u regionu, tim Festivala želi da se na odgovoran način ponese prema svojoj publici. U cilju što boljih zdravstvenih prilika i brzog prevazilaženja svih zdravstvenih problema sa kojima se javnost suočava, otkazuje se otvaranje izložbe koja je ranije bila najavljena za četvrtak veče, 12. marta u 18h u galeriji „Velimir A. Leković“.

Održavanje ostalih najavljenih programa Zimske scene, koji su planirani da se održe svakog četvrtka, zaključno sa 23. aprilom, tim Festivala je odlučio da do daljnjeg otkaže, ali će publiku, u skladu sa razvojem zdravstvene situacije u Crnoj Gori, blagovremeno obavijestiti o nastavku Zimske scene.

Uz zahvalnost za razumijevanje, podsjećamo publiku na to da će i dalje shodno ustaljenoj praksi, sve informacije o programima i aktuelnostima trećeg izdanja Zimske scene „Barskog ljetopisa“ biti dostupne putem medija, na društvenim mrežama i posredstvom sajta www.barskiljetopis.me.