Zakazana nova igranja „Orkanskih visova“ u Tivtu i Baru

Obavještavamo uvaženu publiku da su zbog ogromnog interesovanja, zakazana nova igranja koprodukcije Barskog ljetopisa i Kraljevskog pozorišta Zetski dom – „Orkanski visovi“, u režiji Dore Ruždjak Podolski, u Tivtu i Baru.

Naime, nakon premijere i tri izuzetno uspješna igranja u Starom Baru, i prvo gostovanje ove predstave, zakazano u okviru tivatskih Purgatorija za utorak 25. jul, rasprodato je u kratkom vremenskom roku, pa je brzo napravljena i lista čekanja. Usljed svega toga, „Orkanski visovi“ biće igrani još jednom u Tivtu i to 6. avgusta, na maloj sceni Atrijuma Buća sa početkom u 21:30h.

Napominjemo i da je sinoćnje igranje u Tivtu prekinula kiša, pa predstava, i pored nesvakidašnje odlučnosti publike da ostane  uprkos jakom pljusku, nije mogla biti završena zbog previše klizave pozornice. Kako je 90 posto ljudi sinoć do posljednjeg trenutka čekalo da se predstava nastavi, ne mareći za pljusak i činjenicu da kisne, producenti su sa čelnicima Centra za kulturu Tivat odlučili da 6. avgusta od 20h omoguće toj publici da pogledaju nastavak „Orkanskih visova“. Svi oni, pozvani su da sa sačuvanim kartama koje su kupili za sinoćnje igranje dođu na scenu Atrijuma Buća i nesmetano do kraja pogledaju predstavu. Nakon toga će, regularno od 21:30h, predstava biti igrana i za ljude koji do 6. avgusta kupe kartu za nju.

Takođe, obavještavamo publiku da su zakazana još dva igranja u Baru i to za 19. i 20. avgust, čime će 30. jubilarni Barski ljetopis biti zvanično i zatvoren. Karte za njih biće u prodaji od četvrtak 27. jula, na biletarnicama u Domu kulture i Starom Baru u intervalu od 10h-12h i 17h-21h. Cijena karte je 5 eura.