Otvaranje 30. Barskog ljetopisa

U zadnjih nekoliko godina Barski ljetopis je prepoznat i po spektakularnom programu otvaranja koji okupi više hiljada posjetilaca. To je zapravo velika mediteranska fešta vedrog duha, pokreta i lijepe riječi, koja izaziva veliku pažnju elektronskih i štampanih medija iz Crne Gore i okruženja.

Otvaranje 30. izdanja Festivala biće u istom maniru, ali sa još većim naglaskom na duh zajedništva i atmosferu opšteg slavlja, s obzirom na veliki jubilej, koji nije samo jubilej Ljetopisa, već i grada Bara i svih Barana, zahvaljujući kojima ova značajna manifestacija i opstaje već tri decenije.

Kako Festival počinje 16. juna, za taj dan planirano je svečano otvaranje koje počinje velikom povorkom od Ul. Vladimira Rolovića (Tri kule) do Dvorca, koja kreće u 19:30h. Pored organizatora, učesnika i predstavnika opštinskih institucija, koji će biti dio defilea, dobrodošli su i svi građani i posjetioci Bara. Nakon povorke, na platou ispred  Dvorca biće upriličen i svečani program, kojim ćemo ozvaničiti početak dvomjesečne ode umjetnosti i kulturi grada Stare masline.

DOBRO DOŠLI!