Obavještenje o starim propusnicama za ulaz na predstave Barskog ljetopisa

Obavještavamo sve posjetioce Barskog ljetopisa, koji su do ove godine redovno posjećivali pozorišni program Festivala koristeći stare propusnice, da one više nisu važeće, tj. da se za ulaz na svaku predstavu Večernje scene mora iskoristiti pojedinačna odnosno sezonska karta.

Podsjećamo da se ulaznice za predstave 30. Barskog  ljetopisa prodaju svakog dana od 10h do 12h i od 17h do 21h čas na biletarnicama u Domu kulture (osim u popodnevnom terminu na dan igranja predstave) i u Starom Baru. Cijena karte je 5 eura.

Barski ljetopis od ove godine daje mogućnost osobama oštećenog vida da predstave prate uz pomoć prilagođenih slušalica, uz najavu od 24h unaprijed, što je prvi put da se ovakav sistem za audio podršku koristi kod nas na ovaj način.

Za dječije i omladinske predstave Pratećeg programa, ulaz je besplatan, osim za predstave profesionalnih pozorišta, koje će se prodavati po simboličnoj cijeni od 3€. Karte se mogu kupiti na dan igranja predstave na biletarnici Doma kulture, u terminima od 10h do 12h i od 17h do početka predstave.