Novi režim prodaje ulaznica za pozorišni program Večernje scene

Obavještavamo pozorišnu publiku Barskog ljetopisa da je došlo do promjene u režimu prodaja ulaznica za Večernju scenu pozorišnog programa.

Pojedinačne ulaznice za predstave Večernje scene će se prodavati svakog dana od 10 do 12 i od 17 do 21h na biletarnicama Doma kulture i Starog grada, ali ne i na biletarnici Muzeja, kao što je ranije najavljeno. Cijena ulaznice za večernju scenu iznosi 5 eura.

Podsjećamo zainteresovane i da do četvrtka 22. juna mogu kupiti sezonske karte za pozorišni program Večernje scene, po cijeni od 55 eura, što znači da će kupci ovog aranžmana dobiti popust u vrijednosti od tri ulaznice.

Takođe napominjemo da Barski ljetopis od ove godine daje mogućnost osobama oštećenog vida da predstave prate uz pomoć prilagođenih slušalica, uz najavu od 24h unaprijed.

Za dječije i omladinske predstave Pratećeg programa, ulaz je besplatan, osim za predstave profesionalnih pozorišta, koje će se prodavati po simboličnoj cijeni od 3€. Karte se mogu kupiti na dan igranja predstave na biletarnici Doma kulture, u terminima od 10h do 12h i od 17h do početka predstave.