Izmjena termina održavanja radionica u okviru Pratećeg programa

Obavještavamo sve mališane i njihove roditelje da je došlo do promjene u terminu održavanja radionica lutkarstva, zatim vajanja u pijesku i likovne radionice. Naime, one će od danas počinjati u 19h, kako bi se izbjegle najavljene visoke temperature i vrućina, s obzirom na to da se sve radionice održavaju na otvorenom prostoru. Ovim želimo da svim učesnicima radionica, kojih je već sada u velikom broju, omogućimo da budu bezbjedni dok uživaju u kreativnom radu i druženju u okviru ovog dijela Pratećeg programa Barskog ljetopisa. 

Do sada su sve radionice protekle uspješno i u prisustvu velikog broja zadovoljne djece, koja su svoju kreativnost mogli da pokažu u radu sa glumicom Smiljanom Martinović i likovnom umjetnicom Natašom Drešić i Oljom Fatić, koje vode radionce. Podsjećamo da se sva djeca mogu besplatno priključiti radionicama, koje se organizuju svake nedjelje do kraja Festivala i to po ustaljenom rasporedu:

  • likovna radionica – srijedom i subotom;
  • radionica lutkarstva –  četvrtkom;
  • radionica vajanja u pijesku – nedjeljom.

Lokacije za njih su različite, pa se o svakoj pojedinačno možete informisati na stranici program.

Podsjećamo i da su u toku prijave za radionicu, odnosno Ljetnju školu mozaika Petra Vujoševića, koja počinje sa radom 15. jula. Sve informacije o radionici mozaika i načinu prijave pročitajte na: Ljetnja škola mozaika.

Dobro došli.